Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jobben har tatt mye av tida mi i det siste. Dere har kanskje fått med dere at jeg har fått jobb som shiftleder i Starbucks, og at jeg har fått være med å starte opp de første Starbucks-kafeene her i Trondheim. Sykt spennende, og gøy!
Barista Basics. Litt teori må til. |
Aromalab - hvilke smaker passer til hvilke kaffesorter? |
Frappuccino-making |
Terpe på å steame melk til perfekt cappuccino |
Eksperimentere med ingrediensene |
Butikkene ferdigstilles |
God høst, peace out!
Åh! Gleder meg så til de åpner her i Bergen :D
SvarSlettJa, det blir spennende! Vi ska faktisk ha noen av shiftlederne fra Bergen på opplæring her :) så blir kvalitet på dem assa! ;)
SlettJeg kommer innom en dag du er på jobb, så kan du lage meg noe veldig godt! Er så mye forskjellig på starbucks at jeg går i surr ;D
SvarSlettJa, det må du gjøre, Tale! Er ikke bare deg det går i surr for :p Jeg er for det meste i kongensgt, men når Solsiden åpner er det der jeg ska vær :)
Slett