6. juli 2014

Spontan tapetriving

Nå har vi hatt noen dager på oss til å kjenne etter hvordan det er å ha egen leilighet. Vi har ikke vært der mye, siden jeg har hatt jobbhelg - men det går mer og mer opp for oss. Selve overtagelsen på fredag gikk fort. Så kom mamma og pappa, og de fikk guidet omvisning i alle tre etasjer, før vi dro til byen og spiste middag for å feire.

Litt senere på kvelden kom svigers også. De fikk selvfølgelig også guidet omvisning, og vi koste oss med sunn kake og kaffe, med noe provisorisk møblement.


Elsker dere ikke bare fargen på stua? (Det er vanskelig lese ironi, men gjorde du det, leste du det riktig).

I dag hadde vi egentlig ikke tenkt å dra til leiligheten i det hele tatt, siden jeg hadde dagvakt og vi helst skulle ha rydda og pakka litt mer her før huseier skal holde visning. Likevel hadde vi lyst til å vise den fram til Karianne (svigerinne). Vi synes det er litt artig at folk får se hvordan det ser ut der før vi begynner å gjøre enringer, sånn at de ser hvor flinke vi har vært. Neida. Men når man skal pusse opp er det gøy å se hvor store forandringene blir. Karianne fikk også guidet omvisning. Vi har blitt ganske flinke på å vise folk rundt der borte nå. 

Det var ikke meningen at vi skulle jobbe noe, det er jo tross alt søndag kveld - og jeg har allerede vært på jobb. Men siste stopp på omvisningen er alltid hovedsoverommet, og der begynte vi å pirke litt i tapeten bare for å se. Den gikk lett av, og vi fant en veldig spenstig tapet under den igjen. Og enda en under der, og en til under der - og vips! så fant vi kjempefint trepanel! Hurra! Jeg ble så glad, for jeg synes det er så fint. 

Veldig blomstrete og rosa utgangspunkt


Noe spesiell tapet før blomstene kom 

Tilbake til noe som ligner blomster

Gule blomster



Her finner vi gull!

Vi fant trepanel på to av veggene, som enkelst kan males lysere. De to andre veggene er murvegger, der er vi ikke helt sikker på hva vi skal gjøre enda. Jeg er bare så glad for at vi ikke trenger å gjøre så mye med selve veggen, som å få opp panel eller plater av noe slag. Det tror jeg vi har nok andre vegger til. 

Som nevnt hadde vi bare tenkt å ta en rask tur ned til leiligheta, og vi skulle bare pirke litt i tapeten når vi først stod der og hang. Det ente opp med at vi forlot leiligheten slik: 




Tusen takk til Karianne for spontan tapetriving! 

Peace out.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar